GUMMY FUN CoverKlein Gummy Fun

Gummy klei is zacht, elastisch, superlicht, schoon en je kunt er de leukste dingen mee maken. In dit boek staan heel veel colle kleiprojecten. Gaandeweg leer je allerlei kleitechnieken toe te passen. Het is echt niet moeilijk. Gummy Fun is de leukste rage van nu!


TheGrossSlimeBookklein The Gross Slime Book

Na de Duitse vertaling is er nu ook een Engelse vertaling van Het grote slijmboek, jam-packed with slimy recipes.


CoverSchleimSelberMachenKlein Schleim selber machen

Leuk: Het grote Slijmboek is er ook in een Duitse vertaling met een heel eigen uiterlijk. Bei glibberigem Schleim schlagen die Herzen aller Kinder höher!


HetGroteSlijmboekCoverKlein Het grote slijmboek

Ineens doet iedereen het: zelf slijm maken. Slijm?! Wat is daar nou leuk aan? Laten we het omdraaien: wat is er niet leuk aan als een mad professor in de pannen te roeren en te ontdekken wat voor materie je tevoorschijn kunt toveren? Met een paar huis-tuin-en-keuken- middeltjes en een plastic bak heb je zo het mooiste slijm gemaakt. Gevorderde slijmmakers verzinnen zelf de gekste slijmsoorten in alle kleuren van de regenboog. En dan is het: frummelen maar! Kneden, knijpen, trekken en scheuren. Of ‘scheten’ laten, dat kan ook! Het slijmboek is er voor iedereen die alles wil weten over de nieuwste rage slijm maken. Boordevol spannende slijmrecepten! (Sommige zijn zelfs eetbaar). Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.


Kleintje-en-de-luchtballonklein Kleintje en de luchtballon 

LucasenKleintjeLuchtballonklein Lucas & Kleintje in de luchtballon

Deel 2 in de serie & Kleintje van Zwitsal, waarin uw eigen (klein)kind een rol speelt. Dit keer bestaat het verhaal uit twee delen: in het eerste deel - gratis verkrijgbaar bij Etos - is alleen Kleintje nog van de partij. Tot hij [hier naam kind] in het tweede boekje ontmoet, en ze samen op avontuur gaan in een luchtballon!  


zwitsalcovervoorleesboekklein Lucas & Kleintje in de dierentuin

Of Daan & Kleintje, Emma & Kleintje, Julia & Kleintje... In drie snelle stappen speelt uw (klein)kind de hoofdrol in dit voorleesboekje van Zwitsal. Het gepersonaliseerde boekje, met naam en foto van het kind, is tijdelijk gratis! Dat geldt ook voor de online preview met bewegende beelden en muziek.


rondenrondtractorklein Rond en Rond gaat de tractor

Zet de tractor op het spoor en rijden maar! Rond en rond gaat ie, het hele land over, langs koeien en het graanveld...


rondenrondvliegtuigpiep Rond en rond gaat het vliegtuig

Zet het vliegtuig op het spoor en gáán! Rond en rond, hoog in de wolken, over velden en wegen... 


bandhaan De band van meneer Haan

Meneer Haan houdt van zingen en vormt met zijn vrienden op de boerderij een vrolijke band. Zing, dans en klap jij ook mee? Door op een knop te drukken kun je levensechte geluiden van elk boerderijdier activeren, wat natuurlijk tot extra veel plezier leidt.